Schone dakkoffer?

Wilt u voor de vakantie, graag met een schone koffer op vakantie? Breng deze bij ons langs en zullen deze schoonmaken en in de wax zetten. Dit doen we voor €35,00.

Lees meer »

Packline dakkoffer huren

Ook bij ons in de verhuur, een Packline NX195. Niet de lasten van een dure dakkoffer, wel de lusten zoals een aerodynamische, stille koffer welke hogere snelheden aan kan.

Lees meer »

Herfst

Brrr... de herfst is echt begonnen, dat voel je wel! In Zuid-Frankrijk is het nog wel prachtig weer met heerlijke temperaturen. Deze plaatjes binnen gekregen van een tevreden klant welke op reis is met een #HAPROcruiser 10.8 icm Thule wingbars. Gaat u op weg tijdens de herfstvakantie, en heeft u meer ruimte nodig voor bagage? Bij ons huurt u voordeling een dakkoffer. Geen dakdragers? Ook geen probleem, deze hebben wij ook voor (bijna) alle auto modellen te huur.

Lees meer »

Wij zijn verhuisd

Met onze recente groei en het verder willen ontwikkelen van Rijnmond Dakkoffers is het tijd voor een grotere ruimte. Graag willen wij u laten weten dat wij zijn verhuisd naar een nieuw, comfortabel en ruim pand. Er kan vanaf nu o.a. binnen (droog) gemonteerd worden, nieuwe producten worden bekeken, sneller deskundig advies worden gegeven, en dit alles eventueel ook nog onder het genot van een kop koffie.

Lees meer »

Komende mei vakantie weg?

Komende mei vakantie weg, of lekker een lang weekend? We hebben nog een paar dakkoffers beschikbaar tegen scherpe tarieven. Klik op deze link Contact voor een vrijblijvende offerte

Lees meer »

Op vakantie met echt veel bagage?

Deze zomer op vakantie, en echt veel bagage? Geen probleem, we hebben namelijk de HAPRO Cruiser 10.8 toegevoegd aan het assortiment;Afmeting lxbxh (cm): 226 x 94 x 43Inhoud (liter): 600!!!Laadcapaciteit (kg): 75Opening: tweezijdig

Lees meer »

Sneeuwkettingen

Wat een sneeuwval in de Alpen de laatste dagen. Gaat u op wintersport, vergeet dan niet om sneeuwkettingen mee te nemen!

Lees meer »

Packline dealer

Wist u dat we ook Packline dakkoffers verkopen? Hét merk uit Scandinavië! Packline dakkoffers onderscheiden zich door hun strakke en duidelijke Scandinavisch design.

Lees meer »