Home » Contact » Over ons

Over ons

 

U kent het misschien wel, een wintersport of zomervakantie met de auto, met het hele gezin en het lijstje met wat er mee moet wordt steeds groter en langer. Dit gaat nooit meer passen in de kofferbak! Of toch die ene fiets mee naar de vakantiebestemming.

Of de weervoorspellingen in het wintersport gebied voorspellen zeer veel sneeuw, dus toch maar sneeuwkettingen mee?

 

Het gebeurt vaak, en daarom ben ik (Léon van der Sluis) Rijnmond Dakkoffers begonnen. Om vakantiegangers uit het Rijnmond gebied te ontzorgen en te helpen met extra bagageruimte “op maat”. Het is ook gewoon veel makkelijker om te huren, een dakkoffer staat  of ligt ook in de weg in uw schuur. Dakdragers zijn bijna altijd model specifiek en bij ons krijgt u het nieuwste en beste mee op vakantie. Dat is toch een prettig gevoel? 

Wij werken vanuit een loods, wat betekend dat de prijzen laag kunnen worden gehouden, maar we u wel met goede en veilige materialen kunnen laten reizen van bekende merken als Thule, Packline en Hapro.

Naast verhuur, verkopen we ook reisattributen. Als officieel dealer van Thule, Hapro, Packline, Pewag , Taurean en CAR-BAGS kunnen we u de beste produkten aanbieden voor scherpe prijzen. Daarnaast zijn wij importeur en exclusief dealer van ALUMINED roofboxes.

 

Waarom kiezen voor Rijnmond Dakkoffers?

Al Jaren ben ik werkzaam in de Rotterdamse haven. Veel gehoord in de haven is “gaat niet, bestaat niet’ en deze zin in combinatie met de no nonsense  mentaliteit wat we allemaal hebben in het Rijnmond gebied, kunnen we u (bijna) altijd helpen.

U kunt ons bereiken via;

 

Graag tot ziens, en de koffie staat altijd klaar.