Home » Northline

Northline dakkoffer

Nieuwe dakkoffer kopen? Dit zijn de dakkoffers van de nieuwe generatie! Dit is het resultaat van een jarenlange studie naar ontwerp, materiaaleigenschappen en marktvereisten. De afmetingen van gebaseerd op vele jaren ervaring van de ontwerpers, en presenteert een compromis tussen volume, ontwerp en aerodynamica.

De dakkoffer ziet er sportief uit en is een luxe toevoeging aan elke auto. Vanwege zijn grootte is het geschikt voor bijna alle soorten auto's. De ergonomische vorm van het onderste gedeelte zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling van elke getransporteerde lading.

 

Twee klemmechanismen

De koffers zijn uitgerust met twee klemmechanismen, namelijk de snel ontgrendelingsmechanisme voor dakdragers tot een  diameter  50 mm en "T" -serie voor montage op dragers uitgerust met "T" -sleuf. (Whisbpar, WingBar, Atera RDT, Rhino Racks etc)

Bovendien is de doos voorzien van zijhandgrepen, die opnieuw in termen van de complexiteit van de productie door slechts een kleine groep professionele producenten worden gebruikt (exclusief antraciet ontwerp). Dit zorgt voor eenvoudige bediening door de jaren heen, wat het openen en sluiten van de doos aanzienlijk vergemakkelijkt. De doos kan uiteraard aan twee kanten worden bediend, is uitgerust met een 6-standen slot met aluminium as.

Spoiler

De Northline Tirol  is het enige product op de markt met een elegante spoiler op de achterkant van de koffer. Het is niet alleen een ontwerpelement, maar de spoiler vermindert de rotatie van lucht aan de achterkant. Dit dempt dramatisch de geluidsfrequentie die optreedt bij hoge snelheden.

 

Uw koffer opbergen?

Doordat de koffer standaard wordt geleverd met een muurhaak, kunnen de Northline koffers gemakkelijk worden opgehangen aan uw muur in de schuur of garage. Hierdoor neemt de koffer weinig ruimte in.

 

Wij hebben van Northline de volgende modellen in ons assortiment;

  • Northline Tirol 420

verkrijgbaar is 6 verschillende kleuren. Er is ook een unieke optie om deze koffer in de kleur van uw auto te laten spuiten of wrappen en daardoor een geweldige combinatie op uw auto te hebben.

  • Northline Family 420

verkrijgbaar is 4 verschillende kleuren.

  • Northline EVOspace

De iets kleinere versie met een inhoud van 310 ltr verkrijgbaar in 4 kleuren