Home » verkoop » Packline

Packline dakkoffers onderscheiden zich door hun strakke en duidelijke Scandinavisch design . Daarnaast behoren Packline dakkoffers tot de veiligste in de markt,  door het gebruik van glasvezel versterkt materiaal of de Twinsheet technologie bij ABS Boxen (NX-Serie). Packline’s kunnen hoge snelheden aan. Al met al een zeer geluids-arme , brandstofbesparend – efficiënte, veilige , functionele … en bovenal , zeer goed uitziende dakkoffer .

Packline ABS dakkoffers:

Koffers van ABS bestaan al geruime tijd. Packline heeft de ontwikkelingen in ABS met interesse gevolgd om zo een eigen materiaal te kunnen ontwikkelen dat voldoet aan de strengste kwaliteit- en milieueisen. Dit materiaal is er nu. Een aantal jaren geleden heeft Packline een indrukwekkend assortiment dakkoffers ontwikkeld, gemaakt van een combinatie van ABS en acryl, versterkt met metaal. Deze dakkoffers combineren een jarenlange ervaring in het produceren van ‘’high-end’’ glasvezel dakkoffers en de superieure eigenschappen van een bijzonder materiaal.

Packline glasvezel dakkoffers:

Er zijn maar weinig materialen die vergelijkbaar zijn met de pasvorm, de afwerking, de stijfheid, het gewicht en de vormgevingsmogelijkheden van glasvezel. Packline maakt al sinds 1982 in zijn meeste exclusieve aerodynamisch vormgegeven dakkoffer modellen gebruik van dit unieke materiaal.

Packline NX serie

Packline NX 195

Maat: L: 195cm B: 77cm  H: 38cm Skilengte tot: 190cm

Volume: 380L Kleur: Black of White glossy

Gewicht: 19kg Materiaal: ABS  acryl Twin Sheet technology

Garantie: 5 Jaar! Voldoet aan City Crash Norm

Prijs: € 715,- Euro

 

Packline NX 215

Maat: L: 215cm B: 90cm  H: 31cm Skilengte tot: 210cm

Volume: 450L Kleur: Black of White glossy

Gewicht: 24kg Materiaal: ABS acryl Twin Sheet technology

Garantie: 5 Jaar! Voldoet aan City Crash Norm

Prijs: € 839,- Euro

 

Packline NX Premium

Maat: L: 215cm B: 90cm  H: 31cm Skilengte tot: 210cm

Volume: 450L Kleur: Black of White glossy

Gewicht: 24kg Material: Glasfiber Material with Twin Sheet technology

Garantie: 10 Jaar! Voldoet aan City Crash Norm

Prijs: € 1165,- Euro